Terima Kasih Sahabat

28 April 2009

kerinduan di pd....


aku nak update tentang ceta aku sepanjang aku berada di port dickson pada hujung minggu yang lalu...memang keletihan teramat sangat....aku ke sana paksa dalam rela untuk menyiapkan laporan untuk pertandingan kualiti peringkat MAMPU...

aku dan kekawan menginap di Avillion Admiral PD...tempat nye memang cantik...kononnya macam kat Phuket, Thailand kata kawan aku...tapi yang aku ralatnya kau tidak berkesempatan untuk berjalan dan bersiar-siar sekitar hotel ni coz memang masa banyak diabiskan di dalam kelas...

yang pastinye aku dok dalam bilik hanya untuk tidor dan bersiap sahaja...memang takde masa nak bersantai pun...memang masa diabiskan untuk pulun wat laporan ini...yang aku frust dan sedih sangat tu aku tak berkesempatan melihat sunset...itu la tabiat hobi aku bile ke tepi laut...aku suka berbicara dengan sunset...seumpama 'dia' mendengar luahan rasa aku....dah la nak ke tepi laut tu susah...takde rezki aku nak berbicara dengan mu laut....maybe lain kali...

pict sunset ni pun aku cilok ambil dari kawan aku...jelesnya diorang dapat bergambar dengan sunset....nak wat camne takde rezki kan....aku nak ajak my hubby gi bercuti di tepi laut tapi tak tahu la bile....

3 comments:

CJ said...

cantiknya gambar. tenang jek tgknya. :)

~aNieQa~ said...

kak,pndai kan ika tgkp gmbr..nsib bek tau kat mana nak set scene tu jd sunset..kalu x,xdela jd secantik tu..ni yg nak beli kamera DSLR jugak ni...wink**

13may said...

lama tak pi PD...

last sekali masa dulu abis sekolah...keja kat PD sat...