Terima Kasih Sahabat

24 April 2009

rela dalam paksa...

minggu ni aku nak gi paksa rela ke pd untuk menyiapkan laporan untuk penyertaan pertandingan...

dahla minggu ni aku kepenatan dan keletihan...bila kena gi bengkel untuk menyiapkan laporan ni lagi la bertambah tak cukup tidur la...kesian kat my hubby kena tinggal untuk 3 hari 2 malam....nak wat camne dah kewajipan bekerja...

aku dan team perlu menyiapkan semua laporan ini kerana tarikh tutup penyertaan yang makin dekat ni...hope kami boleh la mengeluarkan idea2 yang bernas dan boleh la mengoreng hingga hangit utk menyiapkan laporan ini....our target untuk menyiapkan laporan coz our big boss dah menaruh harapan yang tinggi terhadap penyertaan ini...

Ya Allah semoga berkati la perjalanan kami ke pd...semoga kami dapat menyiapkan segala apa yang dirancang....hanya padaMu aku memohon....moga kami akan berjaya melaksanakannya...

No comments: