Terima Kasih Sahabat

19 April 2009

release jap...

rase cam nak gi jalan-jalan je hari ni...kepala ni dah sarat penuh dengan pelbagai macam....dengan assigment la, dengan kerja la macam-macam yang dok bersarang dalam kepale ni...

nak ajak my hubby gi tengok wayang la dan gi makan-makan...lagipun my hubby cuti hari ni...bukan senang my hubby nak dapat cuti hari ahad cam gini....lagipun kami masih belum celebrate our anivesary...ini la peluang yang ada....

hari ni nak kuar macam zaman bercinta dolu-dolu la....bukan senang nak dapat peluang cam gini...nak dating la..rindu dengan kenangan masa bercinta dulu-dulu....

aku cam nak nengok wayang ceta jangan tegur....nak jerit kuat-kuat dalam panggung wayang untuk release kan tensen...bukan senang nak jerit dalam panggung kan....hanya cerita seram cam gini je yang boleh jerit-jerit....kalu tengok ceta lawak nanti lain plak jadinya kalu kita menjerit :0...

aku nak lupakan sekejap pasal esemen, pasal keja, dan macam-macam yang berserabut dalam pale ni....moga tercapai la apa yang aku rancangkan ni...insya'allah...

1 comment:

CJ said...

aah le kan. aku pun dh lama tk gi dating dgn my wife.. hehe.