Terima Kasih Sahabat

15 April 2009

sedihnye....

sengal je aku rasa kan pagi ni...
rasa nak marah, rasa geram ada,
tapi tak tau nak lepaskan kat mane...
sib baik ada blog ni tempat aku melepaskan geram...

dah la aku skunk ni cepat terasa dengan sikap orang...
cepat berasa diri ni bersalah walaupun aku rasa bukan salah aku...
tapi itu yang aku rasa kan skunk ni...
aku rasa bersalah sbb maybe aku terhutang budi dengan orang tu...
aku pun keliru la...

yang pastinye aku memang rasa nak nangis je....
tapi aku tak tahu nak tumpang kat bahu sapa???

3 comments:

Jard The Great said...

kak.. jgnla difikirkan sgt tu.. huhu.. nanti makin sakit hati..

buat rilek2.. tak bole?? kita doakn je Allah sejukkan ati die nnt..

Jard The Great said...

meh nangis kat bahu aku.. hehe

CJ said...

uik.. sabar! cepat2 tenang je risa. ok.. :)