Terima Kasih Sahabat

07 April 2009

tertekan....

blog aku akan bersawang untuk seketika....
terlalu banyak keja yang harus diutamakan....
terlalu banyak keja yang mendadak dan perlu diselesaikan segera...

aku juga sibuk dengan assignment yang melambak...
semua perlu dihantar mengikut schedule....
hinggakan aku tak tahu yang mana harus diutamakan....

aku juga perlu menghadapi exam setiap minggu...
tak sempat aku nak mengadap segala buku, nota...
aku rasa kan badan aku ni letih dengan segala keja, assigment dan exam...

rasa tak cukup masa 24 jam sekarang ni...
rasa segalanya berlalu dengan cepat...
aku takut aku tak boleh nak beri komitmen yang baik...

Ya Allah tolong la hambamu ini...
agar aku kuat menghadapi segalanya...
agar aku dapat selesaikan segalanya mengikut waktu yang ditetapkan

** aku takut kena marah pagi ni dengan big boss la...
tidur ku tak lena malam tadi...
terbayangkan segalanya....
gerun, takut dan seram la **

5 comments:

Fathiyyah said...

moga akak sejahtera sentiasa

ameen

Take care ya kak

hafis said...

aku juga seperti mu ... tensen gile....

sweetpurple said...

aku jua..hehe..

Jard The Great said...

ade mase kita sibuk.. ade mase kita santai..

hehehe... yg penting ade mase utk diri kita sendiri...

13may said...

moga semuanya baik baik belaka