Terima Kasih Sahabat

08 May 2009

hasilnya....


ini la hasilnya setelah berhempas pulas hampir sebulan untuk menyiapkannya....kami perlu tidur di opis untuk menyiapkan laporan ini balik kul 10 malam hampir setiap hari ...sanggup tinggalkan suami dan anak-anak untuk menyiapkan laporan ini...

aku tersenyum puas dan mengucapkan syukur padaMu Ya Allah kerana akhirnya kami berjaya menyiapkan laporan ini dengan pelbagai dugaan dan rintangan sampai dok tinggalkan family la ...hanya doa yang aku titipkan agar segala nya kami buat ini menampakkan hasilnya bestnya kalu dapat masuk short list insya'allah...

p/s : terima kasih aku nak ucapkan kepada our big boss (Pn. Azlina), kak izi, gee dan pn. Hasnah atas segala komitmen yang diberikan...moga kita berjaya ya...

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

akhirnya...

tentu rasa puas dan lega kan..

~aNieQa~ said...

tahniah la...wpun xde kat situ ms bertungkus lumus menyiapkan laporan ni..sekurang2nya dr sebrg laut china selatan ika titipkan doa semoga sumanya berjalan ngan lancar..alhamdulillah...moga berjaya la di shortlisted kan...amin