Terima Kasih Sahabat

25 May 2009

kursus lagi...

aku masih menyambung berkursus selama seminggu lagi.... naik biol otak ni asyik gi kursus je ...memang la seronok gi kursus sebab dapat makan free je tapi yang tak bestnye aku rindu dengan tempat kerja aku...

walaupun aku kursus di opis je pun tapi masih kebosanan...mengantuk sangat...belum dapat buat kursus yang hari tu aku attend ni gi kursus lain lagi...kursus tentang laman web gak...last week kursus tentang W3C di laman web...tapi minggu ni untuk kursus pembangunan laman web menggunakan joomla plak...

hope lepas attend kedua2 kursus ini boleh la aku membuat website kementerian dengan lebih canggih...

1 comment: