Terima Kasih Sahabat

15 May 2009

tak sangka...

pagi ini aku ada meeting di JPA Cyberjaya....tengahari ni ada party perpisahan untuk our boss yang bertukar ke Kementerian lain...

malam ni plak pas kelas ada port luck untuk our lecturer...tak sangka dah nak abis semester 2 dah....dengan kesibukan yang melampau dengan assignment dan kerja pejam celik pejam celik dah nak sampai ke akhir semester dah...

start 1 jun ni hingga 12 jun 2009 aku akan menghadapi final exam untuk semester 2...takut nya...tak taulah camne aku nak menjawab soklan2 exam yang membunuh mencabar itu....hanya padaMu Ya Allah aku memohon segala apa yang aku belajar selama ini akan dipermudahkan dalam menghadapi exam ini...

p/s : hari ini asyik makan free je dari siang hingga ke malam...

No comments: