Terima Kasih Sahabat

30 June 2009

berakhir juga....

aku peminat fanatik ceta Prison Break...alah yang hero nya bernama Michael Socfield tu...aku sanggup bergado dengan hubby krn ceta ni...almaklumla cerita ni ditayangkan setiap hari Isnin kul 10.30pm...aku akan jadi berang bila my hubby datang lambat aku dari kelas....

semalam berakhirnya cerita drama bersiri ini...akhirnya mereka yang keluar dari penjara Fox River ni akhirnya bebas setelah pelbagai dugaan dari pelbagai pihak...memang satu cerita yang menarik perhatian aku sejak dari first series nye lagi...

tapi yang tak bestnya my hero pelakon utamanya mati kerana sakit barah otak...tu yang tak feel tu coz walaupun dah dapat kebebasan yang mereka nak sangat tu tapi hanya sekejap saje michael socfield ini merasainya...kesian kat sara...tapi yg bestnya diorang ada sorang anak lelaki...comel je...

yang pastinye cerita kesukaan aku ini berakhir juga...setelah bertahun lamanye bertungkus lumus aku nak tahu kesudahan cerita yang penuh suspen ni...

2 comments:

pB said...

Salam

bila tengok Sara beli bunga dengan Michael Jr, dah agak dah , mesti Scofield mati ...


Poor ending tul lah. Tapi paling tak sangka , macam mana Kellerman tu hidup ....

Dan siapa Danny tu pula

risanur said...

kak pB >> salam kak..tu la pasal tak best la bila hero tu mati kan..padahal dia la penyelamat semua kawan2...frust sungguh la!!!

nak jadikan ceta plak yg kellerman tu boleh idup plak..dah lupa pun sapa dia tu...yg danny tu mmg confirm dah lupa dah..