Terima Kasih Sahabat

05 June 2009

macam-macam nak...

di ketika aku tgh geram, benci dan sakit ati gan orang ni macam-macam benda yang aku fikir nak buat, nak makan dan macam-macam la...memang benar la kata orang di kala tensen kita rasa nak makan macam-macam...mana la badan tak naik... 


di kala ini aku nak makan tomyam seafood, ikan bakar, mee goreng, spageti udang, kek dan segala macam ada di kepala aku ini....dan ketika ini juga aku rasa nak wat kerja gila...aku nak je jerit kat orang yang aku benci tu...dan nak tanya "pa yang kau tak puas hati sangat aku ni".....dan ada satu lagi yang aku nak buat aku nak gi ke pantai dan menjerit sepuas hati aku...

aku berharap rasa sakit hati dan ketensenan aku ini tidak terbawa-bawa kepada study aku nati...almaklumla ada 2 paper lagi yang belum lagi abis...hope aku tabah dan sabar menghadapi segala dugaan dari Allah ini...

1 comment:

Jard The Great said...

hehehe... sedopnyaaaa!!!