Terima Kasih Sahabat

30 June 2009

semuanye baru...

bulan Julai adalah bulan pertukaran di opis aku ini terutama di dalam unit aku...akan ramai yang keluar dari unit aku dan akan ada orang baru yang akan masuk...

macam-macam ragam manusia la yang akan aku alami...dengan karenah manusia yang baru, yang pertengahan baru dan yang lama...

hope aku ada dapat semua boss2 dan kawan yang best...insya'allah...

5 comments:

Jard The Great said...

restructuring ar tu.. RTM pon sama nnt. huhu

risanur said...

jard >> ada yg restructuring, ada yg naik pangkat dan ada yg bertukar...mcm2 ada!!!

Siti Fatimah said...

suhaila dpt mana kak?

risanur said...

Siti Fatimah >> tak tahu lagi...esok baru confirm...

pB said...

kak pB pun baru submit borang tukar ....

hopefully bos kawe lepas ler