Terima Kasih Sahabat

18 June 2009

tertunai impian...

tertunai juga impian my hubby untuk menonton ceta Terminator Salvation....kesian kat my hubby kerana ceta ni dah basi dan dah lama ditayangkan baru la berpeluang untuk menonton...ini disebabkan aku yang kesibukan dengan final exam hari tu...lega rasanye apabila semalam aku dapat menunaikan impian my hubby...

aku menonton di Galaxy Ampang...yang bestnya yang datang menonton tak sampai 10 orang...rasanye macam panggung wayang tu aku yang punye...padahal semua orang dah pergi tengok ceta tu...cuma aku dan my hubby je yang ketinggalan zaman...nak wat camne asalkan pergi juga la menonton daripada membeli cd cetak rompak kan...jangan marah kalu ada yang terasa...aku sendiri pun beli gak yang cetak rompak....

memang menarik la ceta Terminator Salvation ni...aku tak dapat bayangkan jikalu dunia kita ni ditakluk oleh mesin...mesti akan adalah peperangan antara manusia dan mesin...tapi sepandai dan secanggih mesin ni ada juga kekurangannya...almaklumla yang membuatnye pun manusia kan...tapi aku tak dapat bayangkan jikalau jasadnya manusia siap ada jantung manusia tapi diliputi oleh mesin...aku tak dapat terima keadaan sebegitu...that why la marcus tu membuat keputusan untuk memberi jantungnya pada john connor...

sorry la pada kekawan yang membaca n3 ni...n3 yang dah basi ttg ceta Terminator Salvation...pas ni nak nengok ceta Transformer plak...ceta berkaitan mesin juga...mmg dunia skrg ni majoritinya meminati ceta yang berkaitan mesin2 ini...dah sukar untuk melihat cerita yang berunsurkan kekeluargaan...ntahlah dunia dah berubah...

5 comments:

Mr PenyuBiru said...

imaginasi diorang tinggi..

~dARlee zURiS~ said...

cd cetak rompak lg best
takde cut2
dan..sangat clear
;P

risanur said...

penyubiru >> mmg tinggi melangit pun...

darlee zuris >> tmpt akak susah nak dpt cetak rompak yg pictnye cantik...kalu darlee ada contact yg best2 bg la tau akak :)

pB said...

lum tengok lagi larrrrr

CJ said...

harus cari cd lanun ptg nih. hahaha