Terima Kasih Sahabat

22 July 2009

berikan aku....

tensionnye!!!!
aku rase tertekan sangat...banyak sangat keja la...tak larat dah rasenya...ke mana la aku nak menghilangkan diri ini untuk seketika...

tak terlarat dah dengan keja yang sedia ada ini...tapi dah tanggungjawab kita perlu laksanakan...dari bekerja tu la kita punye punca rezki, tapi disebabkan kita manusia yang lemah for sure kita akan mengeluh juga...dugaan dalam kehidupan...

aku tengah pening pale nak siapkan minit mesyuarat...baru je lepas satu minit dah ada lagi satu minit yang perlu disiapkan...aku tak kisah kalu gi mesyuarat dan amik tindakan apa yang perlu...tapi aku paling lemah untuk membuat minit mesyuarat....coz lepas kita buat minit tu kena dapatkan pengesahan boss dan big boss....tu yang parah tu...memang dugaan sungguh la...

memang aku kena banyak beristigfar...dah la aku kena wat presentation public speaking...aku masih tak prepare lagi...aduh!!!!
berikan aku kekuatan untuk melakukan segala kerja yang telah dipertanggungjawabkan pada aku agar aku dapat membuatnya dengan tenang...insya'allah...

2 comments:

Ungku Nor said...

orang yg bizi dgn keje je yg paham situasi awak nih..hehehe sama la kita ;D

risanur said...

kak ungku >> tq kak krn memahaminye... :)