Terima Kasih Sahabat

18 July 2009

Harry Potter 6

semalam aku gi menonton ceta wayang yang paling latest sekali di panggung pada masa kini...aku rasa wat pertama kalinya aku gi menonton wayang untuk ceta yang paling terbaru...kalu tidak memang aku dan hubby akan menonton ceta dipanggung bile dah nak abis2...malas nak berebut beli tiket...

tapi semalam lasti minute aku telah dapat tiket free dari member aku...aku pergi menonton ceta Harry Potter 6 : Half Blood Prince...memang satu ceta yang menarik la kalu orang yang memang fanatik suka gile dengan ceta ini...

aku gi menonton di TGV KLCC...yang kelakarnya aku dapat tiket free tu pukul 6.15pm dan waktu nak ambik tiket tu kul 7.10pm...aku call my hubby nak tengok ke tidak..apalgi my hubby terus kata jom...apalagi aku terus tutup pc dan terus gi...sampai di KLCC kul 7.00pm...alhamdulilah dapat gak aku sampai KLCC sebelum sampai waktu pendaftaran...aku sampai terus sambar gi amik tiket free tu...

masa mula2 menonton ceta tu aku blur sikit...coz aku lum lagi menonton Harry Potter 5...macamane lah nak faham...tapi wat2 faham je lah kan...tapi memang best la ceta ini...memang keras dan beku la dok dalam panggung wayang tu coz ceta ni hampir 2 jam setengah tayangannye...wat kekawan yang nak gi menonton tu dicadangkan untuk membawa sweater untuk mengelakkan kesejukan...kaki aku memang kebas giler la...

aku tak pandai nak mengulas pasal ceta ini...tapi yang pastinye ceta ni pasti ada sambungan nye...kalu tak, takkan di buat akhir ceta tu macam gitu kan...jgn tensen yea kawan2 pergi la menonton ceta ini memang menarik la jika anda peminat fanatik ceta ini...selamat menonton...

1 comment:

~aNieQa~ said...

yeah..btol tu..sapa2 yg blom g tgk baik la menonton cite ni...pasti gempak..hehehhe