Terima Kasih Sahabat

14 August 2009

kebuntuan idea...

aku ingin menulis namun kebekuan idea...fikiran ini membeku seperti ais...fikiran aku tidak boleh nak mencari idea yang bernas sebab masalah kesihatan yang kurang memuaskan...

aku MC 2 hari namun masih tidak sembuh...dengan suara macam itik serati...dah la malam ni dan hari ahad nanti ada presentation...tak tahu la macamne nak present nanti...

hope aku makin sihat...insya'allah...

3 comments:

Cik Zura said...

al fatihah.. moga tuhan mencucuri rahmah kepada allahyarhamah....



p/s: received tak adiah? nak confirmkan sbb ada yg tak terima..

risanur said...

cik zura >> thanks zura...risa tak terima apa2 pun hadiah dari zura...bila zura antar???

Cik Zura said...

huwaaa.... this another yang tak received adiah, dah dua oang tak dapat.. dah hantar kat 3 bulan lepas pakai pos biasa .... so far zura tahu3 dapat, 2 tak dapat.. sebab 3 tuh antar pakai skynet, 2 nin lambat sekit jadi pakai pos...