Terima Kasih Sahabat

22 August 2009

tergugat kesabaran...

buat pertama kalinye aku berlintas langsung dari umah aku sendiri untuk menulis n3..selalunya aku akan live dari opis dan jj wireless free ...

semalam aku bawa balik pinjam broadband opis...aku nak mencuba berukband ni dari umah aku sendiri sebelum nak meregisterkan diri...apa yg aku boleh komen teramatla lembab sungguh...mencabar keimanan aku di bulan pose ini...

aku nak buka fesbuk untuk menanam pokok pun berjanggut aku nak menanam...aku rase abislah pokok2 tanaman aku mati bila nak tunggu untuk dituai....line berukband ni asyik warna biru je...susah sungguh nak dapat coverage colornye warna hijau....memang tak dapat la aku nak memakai berukband ni....

aku kena fikir byk kali kalu nak gi register berukband ni coz maybe coverage nye tidak berapa bagusla kat sini...maybe rumah aku ni tinggi melangit sangat...kalu cam gini gaye nye la, mmg sah la aku kena memakai benda free je kat jj tu...tapi takkan setiap kali nak pakai internet nak kena pikul beg notebook dan dok tercatuk kat sane....nak wat camne kan...kenalah wat cam gitu kalu begini jadinye...terutama sekali kalu nak wat assigment...

esok aku ada final exam utk short semester aku utk subjek TITAS...hope aku dapat la menjawabnya untuk mendapat keberkatan bulan Ramadhan ini...insya'allah...

3 comments:

Jard The Great said...

gud luck kak.. ;p

Cik Zura said...

LER TENET KAT JJ mana??? hehehehhe

risanur said...

jard >> tq...

cik zura >> jj setiawangsa :)