Terima Kasih Sahabat

19 October 2009

open opis BPM KPWKM...



15 Oktober 2009 yang lalu, opis aku telah mengadakan open opis di Wisma Sime Darby...persiapan nye bermula dari hari isnin lagi...tambahan plak ni idea our new big boss...kalu ikutkan hati cam malas nak buat open opis ni tapi boss baru teringin nak sangat buat kami dengan paksa rela turutkan juga...

3 kali mesyuarat telah diadakan untuk persiapan open opis ini yang diketuai oleh ita...memasing perlu memberi sumbangan duit dan sponsor apa2 makanan untuk hari tersebut....

pelbagai jenis juadah telah kami sediakan antaranya nasi hujan panas (sponsor by big boss), mee rebus, soto, sate (menu wajib), kuih muih, rojak buah, lemang, rendang, buah buahan dan macam-macam ada lagi...

tahun ini kami punye tema hijau dan biru....cuma ada 2 orang sesat telah memakai baju warna maroon iaitu lan poyo dan anwar...tapi bagus gak bila diorang ni pakai lain dari yang lain coz jadi hulubalang dalam gambar...yang tak bestnya ada 2 orang yang takde masa jamuan ini iaitu pn noraini dan kak shidah coz bz kat ISM ada kursus diadakan...



1 comment:

Anonymous said...

die Glänzende Idee und ist termingemäß viagra online cialis [url=http//t7-isis.org]viagra bestellen schweiz[/url]