Terima Kasih Sahabat

01 October 2009

sambutan besday...


alhamdulilah semalam aku telah membuat cuti sendiri sempena hari kelahiran aku....bukan aku sengaja nak bagi diri aku cuti tapi aku kesian kat my hubby yang sakit gigi...bengkak giler pipi sebelah kanannya...macam orang kena tumbuk je...ajak gi klinik tak mau...kalu aku sakit confirm dia dah desak aku ke klinik....sabar jelah melayan macam-macam karenah ni...

semalam sambutan my birthday ala kadar je...takde yang meriah sangat pun tapi cukupla memberi aku kenangan dan memori untuk diingati...my hubby telah belanja makan chicken chop...memang marvelous la chicken chopnya....pastu my hubby telah membeli aku sebuah kek comel sempena my birthday...cukup la untuk 2 orang makan....lagi pun bukannya ramai pun ahli keluarga kami....tu pun aku aku siap bagi separuh kat mak mertua....

terima kasih abang kerana memberi sambutan besday semalam.... terima kasih juga pada kekawan yang wish aku melalui facebook, sms dan call...terima kasih mengingati besday aku....

2 comments:

pB said...

Moga panjang umur dan sihat sokmo ...


chicken chop kat mana tu yang sedap ???

nanonano said...

hepi belated besday kak..
semoga pjg umur & murah rezeki,
amin..