Terima Kasih Sahabat

11 January 2010

422 :

anda berpuashati dengan result AJL 24 semalam???
aku macam tidak berpuas hati la tapi dah keputusan jurinye cam gitu...kenalah terima gak...kita sebagai penonton hanya boleh memberi pendapat sendiri...kesian kat my hubby coz mendengar ketidakpuasaan hati aku dengan keputusan semalam....

macam2 yang akan berlaku di dalam kehidupan ini....orang yang dijangka kan menang tidak semestinye akan menang kan....

tapi aku berpuas hati dengan persembahan kumpulan search semalam....memang layan rock kapak semalam...dan aku suka tengok 3 orang pengacara yang best gitu....

3 comments:

pB said...

kak pB tengok sampai Jay Jay jer.
Lepas tu , entah macam mana terus ghaib ..

sedor sedor , dah penghujunggg..
tahu lar jugak yang Aizat tu menang

HuSnA said...

salam..sy suda tukar blog.harap dapat follow macam dolu2..hehe.


http://chanteknyabelog.blogspot.com/

~aNieQa~ said...

keputusan d tgn juri..apapun pemenang dh ditetapkan...tp mmg rock la lyn search smlm..pawana n fantasia bulan madu...yeah...