Terima Kasih Sahabat

18 January 2010

428 :

aku tengah sakit hati sesangat...dah la sememangnya mood aku tak bape baik hari ini...sejak dari semalam...ini lagi menambah kan lagi rase tekanan dan sakit ati aku ini...

aku tahu la yang awak tu boss...tapi jangan disebabkan salah orang lain dan sakit dengan orang lain, orang lain yang jadi 'mangsa'...semua orang nak buat kerja tu perfect tapi kita ni kekadang manusia ada juga kekurangannya dan masalahnya...

hope aku dapat la bersabar dengan pelbagai karenah manusia ini...

1 comment:

Jard The Great said...

ku pon bukan bos yg baik.. huhu