Terima Kasih Sahabat

19 January 2010

429 :

pagi-pagi lagi aku dah hilang mood...susah kan bila orang yang berlagak jadi boss ni...

tapi aku juga gembire pagi ini kerana menumpang ceta gembire kawan blogger dan YM aku...kawan aku ni dah jatuh cinta dan dalam kerinduan gitu...kalu aku tak dengar ceta kawan aku ini, confirm mood kurang baik aku ini akan berlarutan....dah la semalam seharian aku takde mood....

Ya Allah berikan aku kekuatan untuk menempuh kehidupan ini...aku doakan moga kawan blog aku ini akan dipermudahkan dalam membuat keputusan di dalam kehidupannya...semoga beliau menerima jodohnya dalam masa terdekat ini...insya'allah...

2 comments:

Jard The Great said...

ahahaha.. aku la tuh... =p

risanur said...

jard >> tau takpe...tq jard krn sudi berkongsi ceta gan akak...