Terima Kasih Sahabat

27 January 2010

435 :

mood aku ke opis minggu ni memang takde...memang hilang langsung...aku tak tahu ke mana hilangnye namun memang aku takde perasaan nak buat kerja...

yang pastinye memang aku datang keja minggu ni hanya surf internet, hanya wat keja yang senang saje...malas nak buat keja yang melibatkan komitmen sepenuhnya...aku tahu aku berdosa dapat gaji buta saje atau rezki yang kureng menyenangkan namun hati, perasaan dan fikiran aku masih sakit...

aku rase nak amik cuti dan rehat sepenuhnye di rumah....malas nak fikirkan pasal keja coz sememangnya semangat nak wat keja memang takde langsung...aku datang keja hanya badan saje yang datang namun fikiran dan hati tiada di sini.... tersenyum hanya di bibir sahaja namun dalam hati sakitnye bila mengingat setiap bait-bait kata tersebut....

aku memang2 down sesangat...aku tak penah rase sebegini semenjak aku bekerja hampir 5 tahun...bukan aku sengaja nak buat begini tapi entahla...sukar untuk ditafsirkan dan nak diluahkan...hanya diri aku saje yang faham diri aku....my hubby soh buat macam biasa namun sukar untuk dibuat....bukan senang bila semangat dah hilang kita nak kembalikan semangat itu....

aku perlukan semangat baru...namun aku tak tahu dari mana aku nak perolehinya...aku rase kecewa sangat...nasib baikla aku sedang cuti study kalu tidak, aku tak bayangkan bagaimana aku menghadapi situasi begini....

aku perlu bercerita untuk meluahkan namun aku tak tahu sapa yang sudi untuk mendengarnya....

3 comments:

Anonymous said...

kena muhasabah diri....

Kapten Luffy said...

masalah keje ker ni?

risanur said...

anoy >> tima kasih...
kapten luffy >> mmg masalah keja pun :)