Terima Kasih Sahabat

28 January 2010

436 : layan...


alhamdulilah apa yang aku rancang dengan my hubby semalam berjaya juga ditunaikan...aku pergi menonton wayang ceta 'Adnan Sempit'....memang layan la ceta ni tambah lagi di kala hati aku yang memang sedang lara ini...

sebenarnya ada 3 pilihan dilem yang aku dan my hubby nak tonton...either adnan sempit, avatar ceta dah lama baru nak nengok dan legion....aku telah memujuk my hubby untuk menonton adnan sempit coz aku kata aku nak gelak...aku nak release tensen....aku tak nak nengok ceta yang memerlukan pemikiran...nasib baik my hubby faham my situasi....

memang relase gak la tensen aku yang berserabut di kepala ni....memang layan la lawak yang dibuat oleh shaheizy sam, along raja lawak dan cat farish tu....jalan ceta yang selamba dan tidak memenatkan kepala untuk berfikir....

walaupun jalan cetanya simple dan macam lebih kurang ceta yang penah dipertontonkan sebelum ini, namun mereka yang melihat ceta ini terhibur dengan lawak yang selamba dan lagu yang memang sesuai je dengan situasi ceta tu...yang paling aku layan bile si adnan ni bercakap dalam broken english...memang betul2 punye broken english la tapi dia cuba untuk bercakap....

yang pastinye aku hepi nengok ceta ni...

"dimana ada kemahuan di situ ada highway"

1 comment:

nanonano said...

huiyuooo..
akak layan citer rempit,
;p