Terima Kasih Sahabat

23 February 2010

453 :

aku panas hati betul kalau ada orang yang tunjuk pandai depan boss tapi sebenarnya tak tahu langsung pa yang perlu dibuat...depan boss semua angguk boleh buat.....semuanye beres dalam masa yang ditetapkan...

tapi bila balik kat tempat, hantar emel pada anak buah soh buat...hampes!!!

p/s : pagi-pagi dah buat mood aku hannginnnn.....ini la nasib orang bawah (balaci katanya)....

5 comments:

Siti Fatimah said...

tu la jd balaci je kita ni.

dpn kita delete la apa la. blakang kita dok MENYEMAK bc blog kita. Boleh blah. Skg sy dh privatekn blog. Boleh KOMPLEN/MAKI/KUTUK sepuas ati.

MUAHAHAHAHHA....

Ah Fatt said...

tu org bangang tak bertempat
nanti x complete dia gak kena

ex-makcik jiran said...

apa leh wat...kita serupa...
tp ingat la...org yg menganiya org lain satu ari nnti aku kena jugak...sabaq la

risanur said...

fatimah >> nak wat camne...kalu org tak suka kena la terima...akak tak tau la kalu kena mcam timah, maybe private gak kot...hahaha...

ah fatt >> dia tau arahan yg diberikan berjalan dengan lancar dan siap tanpa asscuss...

ex-makcik >> kenalah terima coz kita ni balaci je...

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲