Terima Kasih Sahabat

09 March 2010

460 : terkena jugak...

ingatkan boleh lari tapi tak boleh gak...
dari mulut buaya masuk mulut naga terus...

ada member yang kata aku ada blog depan big boss...kantoi!!!
terus big boss suruh aku upkan satu blog untuk Kementerian...bukan aku tak mau buat tapi aku tak mau dikatakan melanggar batas-batas yang ada...aku tau aku inikan golongan pekerja bawahan saje...tak nak la nanti ada orang cakap belakang kata aku ini melangkau second boss plak....aku tak suka orang bercakap belakang...that why aku tak mau mengaku ada blog...

tapi disebabkan arahan 'saya yang menurut perintah' aku bekerjasama dengan fatimah...kena create blog baru dan masukkan serba sedikit content dalam masa 2 jam...coz nak ditunjukkan di hadapan big big boss...thanks fatimah dan jie....kalu ikutkan hati memang aku tak mau buat...bukan apa...

dulu aku pernah createkan satu blog untuk bahagian...masa mula2 je aktif pastu jadi pekasam....kalu aku tak aktif memang confirm la bersarang blog bahagian tu...tu yang buat aku frust sesangat...

ntah la aku hanya buat yang termampu sahaj
a....

2 comments:

Siti Fatimah said...

Takot nanti ada sesi luahan perasaan merangkap mengumpul allied against kita.

Prasangka lebih ni susah. Time org dia melenting. Time dia, langsung tak prasan.

Manusia, manusia. Hik Hik

Tp apa pun. Siap gk blog kita kn kak. Alhamdulillah...

qaseh said...

apa yang penting kerjasama....