Terima Kasih Sahabat

24 March 2010

469 : suka sangat...


skrg ini aku suka sangat makan mee ladna....sebelum ini tak pernah pun aku mencuba mee ladna ini...



ini gara-gara masa tu aku sakit tekak dan batuk....tak nak makan pedas dan berminyak sangat...tu yang pergi kedai aku nak cuba sesuatu yang baru dan yang membuka selera orang tengah sakit...



sebelum ini aku giler suka makan yee mee kantonis...sampai belajar camne nak masak yee mee kantonis ni...



aku mencuba mee ladna la...memang sedapla...maybe sebab kat kedai tu pandai masak kot..skrg ni bila gi kedai tu je confirm aku akan order mee ladna...nanti aku nak cuba belajar masak mee ladna plak....

1 comment:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun tengah belajar nak makan mee cam gini tapi belum dapat agi