Terima Kasih Sahabat

27 March 2010

473 : sambutan besday mak...

malam tadi kami menyambut sambutan besday mak di kedai Pha Pha Seafood....kedai tu di Simpang Tiga Gombak berhampiran dengan masjid...



ini baru first time kami makan di situ....adik2 aku ajak makan kfc tapi dah bosan la...aku nak makan tomyam dan nak makan selain dari fast food...kami makan bertujuh...

kami order tomyam seafood, kerapu masak 3 rasa, sotong goreng garing, udang goreng tepung, udang goreng kari, kailan ikan masin dan daging masak merah....makanan nye memang sedap la terutama tomyamnye....semuanya makan dengan penuh berselera...

tima kasih pada my hubby kerana belanja mak dan kami semua makan...lain kali boleh pergi lagi yea....seronok aku tengok mak makan dengan penuh berselera....coz mak aku ni agak cerewet sikit bila tang makan ni...ada aje yang tak kena...

aku rasa puas sebab dapat belanja mak dan adik beradik makan...lately mak tak berapa sihat...tu yang bila dapat bawa mak pergi jalan-jalan aku rase gembire....aku nak mak ceria dan tersenyum selalu....aku tahu derita sakit yang mak tanggung....moga mak akan sihat seperti biasa....itu doa aku setiap kali selepas solat....hilangkan derita penyakit yang mak tanggung selama ini....

2 comments:

Puteri Satu said...

sesekali banjer mak makan sedap... puashati rasa kan.... hepy besday untuk mak risa...

risanur said...

puteri satu >> betul kak..sesekali belanja makan rase lain, rase puas sgt...tima kasih...