Terima Kasih Sahabat

29 March 2010

475 : kemalasan...


malas tahap gaban...
rase nak bercuti...
malas nak buat keja...
rase nak tido je, nak relax....

sib baik semua boss takde...
dan nasib baik meeting petang ni tak jadi...
alhamdulilah...

tapi aku tak suka keja last minute...
esok nak meeting, hari ini baru kelam kabut nak wat surat...
tu yang aku sakit hati skrg ini...
ingat senang ke nak uruskan...

2 comments:

Kapten said...

takder bos tido lg baik
hehe

risanur said...

Kapten >> memang la bila boss takde tido lagi baik, tapi PA boss ada la plak...camne tu??