Terima Kasih Sahabat

02 April 2010

479 : pizza...

2 malam lepas, my hubby belanja aku makan pizza hut...dah lama tak makan pizza hut rasenya hampir 6 bulan kot...

kami hanya beli bungkus dan makan di rumah coz masa tu dah pukul 10 malam...lagipun aku kepenatan baru balik kelas...

memang sedap la...di saat aku menulis n3 ni pun aku masih terkenangkan pizza yang aku makan tu...rase cam malam ni nak makan pizza lagi tapi confirm bankrupt my hubby dan abis musnah diet aku...huhuhu....

aku amik yang jenis set...senang dan mudah untuk buat pilihan...lagipun semuanya lengkap dengan air, coslow, garlic bread dan pizza super supreme...tambahan menu adalah chicken chille...sedap gak...

thanks yang coz belanja makan pizza....

No comments: