Terima Kasih Sahabat

15 April 2010

487 : tak sabarnye...

aku baru je baca emel daripada nuffnang untuk menghadiri Gatsby Deodorant Street Fair pada sabtu ini di Berjaya Times Square....aku begitu excited dan teruja sangat untuk menghadirinye...moga perjalanan aku untuk ke sana akan berjalan dengan lancar...

lagi satu yang membuat aku rase teruja sangat coz aku tak pernah menghadiri mana-mana function atau event dari nuffnang...tu yang aku nak sangat pergi...lagi satu aku nak sangat bertemu dengan blogger2 yang berada di Malaysia ini...

dengar katanya festival ini akan membuat rekod Malaysia untuk mengumpulkan blogger teramai gitu...

ini antara isi kandungan emel daripada nuffnang yang aku dapat :

We're really looking forward to the Gatsby Deodorant Street Fair this Saturday (17 April), and we hope you're excited about it too! There are a few things that we'd like to highlight:

1. Please take note that it is compulsory for all attendees of the Street Fair to come with socks and shoes, as not doing so would exclude you from being able to play some of the exciting games available at the Street Fair.

2. Also, do bear in mind that the Street Fair is not an event catered to small children, therefore if you're bringing your children along, please keep your children close to you at all times in order to prevent any mishaps from occuring.

3. As per our previous email, all bloggers are required to register themselves upon arrival. There will be 10 registration counters there to expedite the registration process, and the registration list will be sorted in alphabetical order according to your blog URL. Therefore, different counters will be designated for certain alphabets, for example - bloggers with URLs that start with the letters A-C register at Counter 1, bloggers with URLs starting with the letters D-F register at Counter 2, and so on.

4. In case you haven't heard, we're also aiming to set a record in the Malaysia Book of Records for the 'Largest Gathering of Bloggers' during the Street Fair! As such, please do be punctual as we wouldn't want you to miss out on being part of this record-breaking attempt :) Again, the details of the event are as below:

Date: 17 April 2010
Time: 10 am - 5 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

moga aku akan dapat pergi ke sana dengan izin Allah....insya'allah...

ada ke sesapa blogger yang nak bertemu aku??perasaannye padahal takde sesapa pun yang nak jumpa aku...yang pastinye semua blogger Malaysia, kita akan bertemu di sane...di sane...di sane....

No comments: