Terima Kasih Sahabat

30 April 2010

500 : gembire kan hati...

macam tak percaya je ni adalah n3 aku yang ke 500...aku menulis di blogspot sejak dari tahun feb 2007...3 tahun aku bertapa di sini dan pelbagai kisah mengarut dan pengalaman pahit manis aku ceta kan di sini....

pelbagai ceta dan kisah tentang aku, my family serta kekawan yang aku ceta di sini....yang pahit,suka duka aku menempuh kehidupan sebagai seorang manusia di bumi Allah ini....

terima kasih kekawan yang membaca n3 aku yang merepek dan merapu selama ini...terima kasih juga aku ucapkan pada kawan aku yang sorang dan special ini coz setiap kali aku menulis untuk meluahkan perasaan ketidak puasaan hati confirm dia akan call aku untuk bertanya...thanks....

mood aku minggu ni adalah mood bulan gerhana....aku tak ceria dan tak gembire kerana geram dengan somebody....oleh itu aku nak letak pict gambar makanan sepanjang aku makan untuk minggu ini...memang takde kaitan pun dengan n3 ni tapi nak mengembirekan hati yang lara ini....
chicken chop KWSP....

nasi paprik seadfood keramat...

ice blended cappucino bangi kopitiam...

sandwich tuna bangi kopitiam...

memang benar kata orang dengan makan segala tensen dapat dilupakan seketika....mana la badan ni tak naik macam belon....bila tensen je makan...pastu makan makanan semua yang mengemukkan....adohai!!!!

6 comments:

Jard The Great said...

akak kurus je ku tinguk.. ehehe.. sila makan selagi boleh makan..

Sumijelly said...

nak chiken chop.........
sesap la pulak...hahahaha


Sumijelly.com

risanur said...

jard >> mmg akan makan selagi boleh...mane ada kurus makin berat la...

sumijelly >> boleh je kalu nak..dekat pun...bukan jauh pun...naik je tren lrt turun di bandaraya...

Aidi-Safuan said...

wahhh...da 500 entry tuh! tahniah! xnak celebrate ker? :p

Q said...

fuih. dah 500 entri. banyaknya.

akak, nasib baik masa ada masalah boleh makan lagi. jadi macam sy, terus tak berselera dah. at least ada lah penghibur.

risanur said...

aidi safuan >> aidi la kena belanja akak untuk celebrate...boleh???

Q >> penulisan sejak 2007...
akak mmg bila ada masalah akan makan je...tak tau nak buat apa kan...