Terima Kasih Sahabat

07 May 2010

508 : apa dia???

apa la yang aku nak belikan untuk mak aku sempena hari ibu ni...buntu dan no idea la...

nak beli kain, baru je beli bulan lepas...nak beli handbeg baru je beli 2 minggu lepas....aku ini suka beli barang untuk mak aku tak kire masa...asal aku nampak berkenan di mata je atau aku gi shopping mana2 aku akan teringatkan mak aku dulu...that why skrg ini aku kebuntuan idea...

ada yang aku beli kek dan wish je kat mak aku nati...coz aku tak tahu nak beli apa....

aku nak mak aku bahagia hingga ke akhir nyawa nya...aku nak mak aku tersenyum sehingga bile-bila...aku tak mo mengecewakan hati mak aku...aku tak mahu melihat mak aku menitiskan air mata kerana aku....

selagi mak ada di sisi, aku mahu membalas segala jasa yang beliau....aku tidak mahu menjadi anak yang tidak mengenang budi dan melupakan segala pengorbanan yang mak aku lakukan untuk kami semua...

aku sayangkan mak aku selamanye hingga ke hujung nyawa....

No comments: