Terima Kasih Sahabat

10 May 2010

511 : dah tua agaknye...

aku pun tak tahu kenapa pagi ini aku terlupa sesangat benda yang amat penting dalam hidup aku...ntah apa yang aku fikirkan...punye banyak sangat maklumat kot dalam fikiran aku ini....almaklumla hari ini dan esok aku akan menghadapi exam mid term...that why yang aku terlupa langsung....



tak pun aku dah tua kot....benda yang setiap masa akan berada di sisi aku kecuali waktu tido sahaja aku ignore kannya...



ntahla dah nasib aku untuk hari ini....aku kena hidup hari ini tanpa kehadiran teman kesayangan aku iaitu my spek mata....aku dah terlupa sesangat untuk memakainye hari ini...



dan yang pastinye skrg ini kepala aku dah weng-weng coz aku terlalu fokuskan mata ini untuk melihat jauh....nak balik rumah untuk pergi mengambilnye aku rasa macam mustahil je...coz aku kena naik star lrt, putra lrt dan bas untuk sampai ke rumah dan jika nak kembali ke opis pun sama gak...aku rasa cam tak berbaloi dan tak larat....tapi kepala aku ini dah tak mampu nak bertahan dah walaupun baru 4 jam tidak memakai spek....



macamne la aku nak menghadapi hari ni yea...dengan malam ni ada exam lagi...balik atau tidak???tolong!!!

p/s : update terkini...

aku dah dapat kembali my spek mata....my hubby tersayang bersusah payah menghantar pada wife nye yang pelupa sesangat...siap pesan lagi, jangan lupa lagi yea....

thanks yang....kerana sudi menghantar dan bersusah payah untuk menghantarnye....

1 comment:

kak ina kl said...

salam..sabar ajerlah..benda penting tu kan..

miss nak tenguk cerita pensil hari tu..banyak hallah