Terima Kasih Sahabat

12 May 2010

512 : thanks nasaz...

last week jumaat sepulangnye dari mesyuarat yang amat membosankan aku terkejut beruk ada something kat atas meja aku...ada sampul surat coklat dan yang pastinye bukan surat dari cop jata negara berkepala rimau....terus celik je mata aku melihat sampul surat yang special ni...coz aku memang jarang untuk mendapat apa-apa surat kecuali surat rasmi...

dengan tanpa menunggu lama dan rakusnye aku mengoyak sampul surat tersebut...rasa tak sabar sangat coz memang sah-sah tertulis nama aku...bukan nama orang lain...bukan senang nak dapat surat kan...

ada gift special dalam sampul surat ini...commey sangat...aku dapat kipas berbentuk katak...buku alamat yang tertulis nama aku...dan ada nota kecik dari empunye tuan yang memberi gift ini....

aku terima daripada gift special ni daripada nasazliena....yang aku tau memang nasaz ni memang peminat katak...that why aku aku dapat kipas yang special dan comey ni berbentuk katak hijau....

thanks nasaz dengan pemberian ni....semoga persahabatan maya kita akan kekal untuk selamanye...insya'allah...

6 comments:

Jard The Great said...

hehe.. chumel adiah tu.. kak.. kak ditag oleh ku kat entri terbaru. =)

risanur said...

jard >> mmg comel pun....insya'allah akan diusahakan utk membuat tag itu...

nasazfrog... said...

risa harap sudi menerimanya yer.. :)

Aidi-Safuan said...

nak jugak! boleh tak? :P

Kapten said...

kalau mati karan... ada katak... eh kipas. hehe




Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

risanur said...

nasaz >> mmg sudi sesangat...thanks...
aidi >> minta gan kak nasaz :)
kapten >> huhuhu...