Terima Kasih Sahabat

13 May 2010

513 : beku...

aku dengki sungguh dengan blogger-blogger yang mempunyai pelbagai idea untuk ditulis...

skrg ini aku nak sangat menulis namun aku kebuntuan untuk menulis apa....banyak ceta dalam kehidupan seharian aku namun maybe aku tak tahu apa yang harus aku tulis...mungkin aku ada limitation dalam menulis agaknye.....ntahla atau aku tak tahu nak menulis apa agaknye...aku tak reti nak mengarang panjang2 kot....

nak tulis pasal kekawan tak tau nak ceta apa...nak ceta pasal family aku dah lama tak berkumpul dengan my family....nak ceta pasal keja yang pastinye aku tak mahu banyak sangat komen pasal keja aku...almaklumla keja tak glamer kan...lagipun aku tidak mahu dicop terlalu banyak sangat mengeluh tentang keja yang menjadi sumber rezki aku...kawan-kawan opis aku ramai yang membaca blog aku ini...aku tidak mahu menjadi konspirasi berita hangat di opis...nak ceta pasal study aku yang pastinye amat membosankan...tapi yang pastinye aku tak sabar nak abis....semangat untuk gi study dah makin luntur gitu....

aku nak update setiap hari blog aku namun aku tidak mampu jika tiada idea...ke mana la pergi menghilang segala idea aku...seperti di bawa angin lalu...

aku jadi buntu dan beku...nak menulis namun tiada idea...

1 comment:

Kebencian_Maharaja said...

hehehe...sabo2...tulis je wpun pendek xpe....janji sentiasa berupdate....