Terima Kasih Sahabat

20 May 2010

518 : hasilnye...

inila hasilnye setelah aku mengodek hampir 3 jam....
dengan MC yang telah diberikan oleh doktor aku telah menyempurnakan menghabiskan cuti aku ini dengan mengodek, mengubahsuai dan memadan suaikan blog kesayangan aku ini...

ntah apa yang aku godek kat background template, color, tulisan, susun atur gadjet dan ini la hasilnye....berpinau juga biji mata melihat color-color yang banyak....tapi excited nak melihat hasilnye aku gagahkan juga walaupun tengkuk aku ini dah sememangnye cam robot....

asalnye nak buat esemen yang melambak-lambak tapi aku gi godek blog aku ini....layan kan jelah....

3 comments:

fathiyyah said...

salam kak risa/ huhu. thia pon tk selalu bukak blog akak. i'm sorry

kak sihat?
thia fine here. nk final exam utk naik thn 4. doakan thia ya kak

insya Allah, ada rejeki, nk jemput akak dtg rumah ke gombak nnt. :)

risanur said...

fathiyyah >> salam thia, akak pun jarang singgah ke blog thia...sori ye...akak kurang sihat sikit....
akak doakan moga thia berjaya dlm exam nati...akak pun nak exam gak ni...

insya'allah jika ada rezki akak akan pergi rumah thia nati...

Aidi-Safuan said...

haha..kenapa asignment boleh jadik repair blog? :P