Terima Kasih Sahabat

16 June 2010

531 : sabun tahan ngantuk...

mengantuk tahap maksima....dah bole terlena di depan pc ni...cuma kepala je belum berdentum kat atas keyboard ni...

nak kata tengok bola, memang aku tak tengok pun....lately ni mata ni memang tak boleh nak tahan la...camne nak study untuk final exam ni...

aku nak try pakai sabun tahan ngatuk la...sabun mandi aqura...rasenya berkesan tak??ada tak kekawan yang pernah mencubanye...mahal giler sabun ni...20gram dah RM 10...kalu tak berkesan cam rugi la plak....kedekut sungguh aku ini kan....tapi nengok testimonial semuanye berkesan...memang sesuai untuk student cam aku ini...

nak cuba ke tak????

4 comments:

~ain said...

hahah.. saya dah try.. tp masih mengantuk. tak serasi kot.

Mr PenyuBiru said...

blum pernah try, tapi ade dengar² jugak yg ianya tak berkesan.kiranya indah khabar dari rupa.

risanur said...

ain >> tq dgn info yg diberikan :)

mr penyubiru >> ni yg mcm was-was nak membelinye...dah la mahal...huhuhu...tq for info...

tulip said...

1st time tau ada sabun tahan ngantuk.. nak beli kat mana