Terima Kasih Sahabat

18 June 2010

532 : langkah panjang gitu....

bila hari Jumaat mula la fikiran ni fikir macam-macam....hari Jumaat adalah hari yang best bila datang keja...tapi jadi tak best bila ada meeting yang perlu dihadiri...

bila hari Jumaat mula la terfikir nak ke mana tengahari nanti...langkah panjang je walaupun duit wang dalam wallet hampir kering....asalkan dapat berjalan2 dan mencuci mata...masa tu boleh je jalan kaki dari opis hingga ke Jln TAR....macam dekat je kan tapi masya'allah jauh juga bila berjalan tu...tapi selalunye balik ke opis, kami akan naik bas...

namun kekadang itu, bila hari insaf sampai, confirm hari Jumaat la adalah hari beristirehat yang paling panjang....selalunye kalu sorang kata insaf, confirm semua yang lain pun malas nak gi ke mana-mana...kalu hari insaf melanda confirm just gi makan pastu bermula aktiviti menidokan diri...huhuhu...

tengahari dah ada macam2 dlm kepala ni...nak gi PWTC untuk lihat produk barangan Malaysia....nak gi Avon untuk membeli brg atau nak gi ke Pertama Kompleks...banyaknye tempat aku nak terjah...aku takut sampai je pukul 12.15pm, aku gi makan pastu gi tido lagi best...coz aku nak berjaga malam ni untuk mulakan study aku final exam next week....bersemangat waja gitu...

3 comments:

nanonano said...

hehe g sopim lg bes :P

gud luck 4 exam kak
;)

pB said...

sonok nyer

kak pB , jumaat mati kutu...
lepak atas kerusi jer
nak tidur tak ada tempat yang sesuai kat pejabat nie


hu hu huhu

risanur said...

nano >> mmg best gi shoping2..rase release je...

pB >> nasib baiklah opis risa ni ada surau dept kitorang je...mmg dah ada parking masing2...huhuh...