Terima Kasih Sahabat

17 July 2010

547 : ubah selera...

hari-hari makan nasi memang memuakkan....
hari aku tukar masakan...
tengahari tadi makan laksa penang di rumah mak mertua aku...


petang plak aku terlebih rajin masak mee goreng...
lagipun dah lama tak masak mee goreng...
kesian kat kawan-kawan opis aku especially oja...
nak sangat makan mee goreng yang aku masak...

maaf yea oja tidak berkesempatan...
insya'allah ada rezki tak ke mana...


special mee goreng petang ni aku boh lada hitam...
baru terangkat gitu...


kalu malam nanti lapar aku rasa cam nak makan roti cicah air je...
takmo makan nasi sehari gitu...
hope berkurangan la berat badan aku yang sememangnya berat ini...

No comments: