Terima Kasih Sahabat

30 July 2010

551 : treatment...

keletihan dan kepenatan yang teramat sangat....minggu yang teramat sibuk sesangat...sehinggakan aku rasa kan minggu ini berlalu dengan amat perlahan....tak sabar aku nak tunggu hari Jumaat...

coz hari Jumaat la hari yang kurang sikit sibuk dan hari yang takde kelas...akhirnya hari Jumaat sampai juga...

alhamdulilah aku dapat selesaikan kerja yang diberikan pada aku dengan sempurna...insya'allah....

tengahari tadi juga aku pergi menyoping kan diri...window shopping adalah treament yang berkesan di kala stress....

aku harap hujung minggu ini aku dapat menyiapkan esemen....dan moga aku dapat mencari source untuk dijadikan sumber rujukan....insya'allah...

1 comment:

Azuan said...

shopping jugak yg hilangkan stress hihi...