Terima Kasih Sahabat

08 October 2010

572 : sangap...

facebook block.....YM block....majoriti sites block...
rase sangap sangat bile kita asyik buang keja je....
memang la kat tempat keja kita kena jalan kan tanggungjawab yang diberikan...
namun ada kadangkala kita nak juga fresh kan otak ni...
tapi kekuasaan dan autority tu semua bukan kan tangan aku...
kena ikut sajelah...

nak kena minta balik berukband kat adik aku balik untuk mengelakkan kesangapan yang teramat sangat....adik aku nak kata aku buruk siku pun takpela...asalkan aku ada semangat nak datang keja tanpa ada rasa stress teramat sangat...

kalu blog pun nak block aku tak tau la nak kata apa lagi...

1 comment:

Mr PenyuBiru said...

samalah kat opis aku pun tapi seb baik bleh layan blog..