Terima Kasih Sahabat

12 October 2010

577 : buaya oh buaya....

apa yg korang bayangkan daripada tajuk yang qempak...hahaha....

aku sonok sangat hari ni...aku dapat apa yang aku idamkan inginkan selama ini....thanks ika kerana bersusah payah membelinya...aku memaksa rela ika membelinya di sarawak...kebetulan plak member aku ini baru je balik dari kampung halamannya...

yang kelakarnya, kawan aku si ika ni sms aku tanya nak beli kek lapis sarawak ke...tapi aku jawab aku takmo kek lapis tapi aku nak buaya manik...huhuhu...ini gara-gara aku melihat kawan aku si shidah meletakkan di kunci nya...nampak macam comel dan cute cicak buaya manik ni...

tima kasih ika atas pembelian buaya comey ni...hehehe....aku nak buat koleksi gantungan key chain aku di pejabat...kalu pakai nanti rusak plak...dah la nak beli ye jauh nun di seberang laut...sampai kan uncle yang menjual ni bulat-bulat kena tipu...coz dia takmo jual seekor sebiji tapi sepeket...si ika ni kata yang nak sangat benda ni ibu mengandung...tak sia2 la uncle tu kena tipu...nak punye pasal sanggup menipu sunat tu....

menambahkan koleksi key chain yang sedia ada...aku ini minat mengumpul key chain dari mana-mana negeri atau negara...kalu aku gi kat sesuatu tempat tu aku akan beli trademark dari satu tempat tu....bila la aku dapat nak ke overseas...majoriti key chain overseas yang aku dapat ini dari kawan-kawan pejabat yang pergi ke sana terutama jepun dan korea....bila plak rezki aku nak ke sana???

3 comments:

Syida said...

dpt gak akak key chain buaya nih eh, sibijik cam saya punyer lak tuh:D...

risanur said...

syida >> mmg sebijik, cuma kat tengah badan buaya ni ada mcm2 kaler sikit...paksa ika cari jugak...

~aNieQa~ said...

ehehhe..sian kat uncle tu kene tipu sunat...