Terima Kasih Sahabat

29 October 2010

589 : jom terjah....


esok aku nak sangat gi terjah ke Fiesta Buku Anjuran Grup Buku Krangkraf di Shah Alam yang berlangsung dari hari ini hingga Ahad nanti...tapi tak tau la my hubby nak ke tidak...

dah lama aku tak beli novel sejak aku bergelar student...almaklumla kesibukan dengan keja dan buku-buku study pun aku tak baca...bila nak exam je baru nak buka buku....tapi kalu novel aku sanggup tak tido semata-mata nak abis kan satu buku....yang herannya tu bile baca buku study tak sampai 15 minit mata ni akan terus nak tertutup je...kalu novel mata ni segar bugar sungguh...penangan novel yang bisa melalaikan membuatkan hati tak sabar-sabar nak tahu kesudahan ceta tersebut....

moga-moga my hubby nak la gi ke Shah Alam esok...huhuhu....jom kekawan kita terjah sesama....

4 comments:

pB said...

ingat , kalau larat , tengah hari ni kak pB nak jenguk

Jard The Great said...

hehehe... cam menarik.. kalau diadakan kat PWTC.. konfem aku gi pny

nasazfrog... said...

risa kan ulat buku,, so sesuai sgt g sana...

risanur said...

pB >> bestnye dapat gi...slmt shopping ye...
jard >> nak tunggu kat pwtc mmg kena tunggu pesta buku la...
nasaz >> mmg sesuai pun...tu yg nak sangat gi...