Terima Kasih Sahabat

08 November 2010

593 : rezki, alhamdulilah...

pagi ini di pejabat aku mendapat satu kiriman pos laju...rase teruja sesangat coz memang jarang sesangat nak dapat apa-apa bungkusan...almaklumla bukan orang popular orang nak bagi bungkusan...huhuhu...

aku nengok kat parcel tu datang nya dari setiu, terengganu...jauhnye kiriman ini...terima kasih bebanyak aku nak ucapkan pada ain yang sudi memberi aku hadiah ini...rezki aku agaknya....

ain ni ada buat contest dalam blog dia dalam bulan Mac 2010 hari tu...aku main masuk hentam aje....kalu ada rezki menang la kalu tak aku tak kisah coz bukan susah sangat pun contest je...just lengkapkan dialog antara dia dan hubby dia...lepas masuk contest tu, aku terus tak terjah blog dia kerana kesibukan yang amat melampau sesangat....


baru-baru ini ain hantar komen kat blog aku untuk minta alamat kerana nak kirim hadiah contest...aku antara pemenangnya...alhamdulilah rezki...thanks ain walaupun dah berkurun lama ain tetap nak kirim hadiah contest ni...

ain ni adalah seorang penulis yang memakai nama pena Nia Imrani (kalu tak salah aku la)...novel yang diberikan pada aku ini baru saje dilaunchkan pada Oktober 2010 hari tu...tahniah ain!!!kirenya aku antara yang terawal mendapat baca hasil penulisan beliau...jangan jeles ye siap ada tandatangan penulis lagi....

hadiah istimewa bagi ku...tak penah aku memenangi apa-apa hadiah sejak berblog ini...ini baru first time...sertai contest untuk suka-suka dan yang penting untuk mengeratkan silaturahim antara kekawan blog dan maya...thanks ain....gud luck for your next projek...

1 comment:

Mr PenyuBiru said...

dah abis baca nnt kita nak pinjam plak yer.hehe