Terima Kasih Sahabat

25 November 2010

607 : pizza time...

malam ni aku celebrate besday my hubby gi pizza hut...aku belanja my hubby makan pizza setelah sekian lama tak makan....


aku tengok topping pizza ni makin lama makin sikit je pastu rega makin naik...dulu masa mula2 makan pizza zaman bercinta dulu topping nye punye la melambak...makan punya layan je...skrg ni makan pun macam takde perasaan je....coz sedih nengok topping nye yang makin sikit....itu adalah alasan yang munasabah untuk aku jarang-jarang gi makan kat fast food ni...nak kena belajar masak pizza cam gini...tapi mampu kah aku...huhuhu....


alhamdulilah walaupun pizza yang aku dan hubby makan tu agak kurang dari topping nya aku bersyukur kerana aku masih berpeluang untuk menyambut dan celebrate my hubby besday...sambutan yang berserderhana....sambutan hanya antara kami berdua sahaha...entah bile la nak bertiga, berempat dan berseterusnya....huhuhu...

moga my hubby ceria selalu dan dimurahkan rezki hendaknya...insya'allah...

1 comment:

Faizaharis2 said...

bestt nyeeee
dah lama tak mkn pizza hut ni... selalu layan domino jer...