Terima Kasih Sahabat

05 January 2011

629 : Di Saat Aku Mencintaimu - Dadali...

first time aku dengar lagu ini daripada blog Lensa Hati....hati aku terus jatuh cinta dan tertarik dengan melodi dan iramanye...

rasa mendayu-dayu dan syahdu je aku mendengar lagu ini....memang sesuai sesangat ketika aku sedang dan bergelut dengan exam ini...takdelah aku stress sangat...huhuhu...bila aku nak restkan otak aku akan cari lagu ini...petikan piano dan gitar ye menarik hati aku...

lagu nyanyian kumpulan Dadali dari seberang....first time aku dengar kumpulan ini...memang tangkap leleh dan layan la bila kita hayati lagu ini bersama liriknya...mari la kita layan video klip kumpulan ini bersama liriknya....

Disaat Aku Mencintaimu - Dadali

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta


6 comments:

Faaein Himura said...

lagu tu memang best..
penuh dengan maksud tersirat..

smoga kamu sntiasa baik2 aje..=]

Ibu Iman said...

best la lagu ni kak
saya baru jer download ps dgr kt sini
hehehhee

risanur said...

faaein >> tq krn kenalkan lagu ini pada risa...
Ibu Iman >> mmg best pun lagu ni..tu yg jatuh cinta...huhuhu...

en_me said...

layannns..

*thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewwww..

Mr PenyuBiru said...

baru nak dengor ni.. tenet slow plak..huhu

risanur said...

en_me >> mmg layan...
sama2 dan thanks juga krn singgah di sini...

penyubiru >> takpe nati baru dengar, masa tenet tgh laju...