Terima Kasih Sahabat

14 January 2011

639 : chicken chop...

alhamdulilah apa yang aku dan kekawan teringin makan iaitu chicken chop telah dapat digapai dimakan masa lunch time tadi...

walaupun hujan lebat kami bertiga sanggup merenangi meredah ujan dengan berpayung ke KWSP untuk jalan-jalan cari chicken chop...


dah lama kami tak makan chicken chop di sini...dulu sedap tapi hari ni rasenya agak kureng dan kecik berbanding yang dahulu...reganya pun dah naik...mungkin next time kalu nak gi makan kena fikir banyak kali gak la...

ingatkan pas makan tu nak gi menterapikan diri untuk menghilangkan stress malam tadi...tapi tidak kesampaian...hujan makin lebat....apalagi balik opis la...tapi yang peliknye sampai kat opis hujan dah berhenti...padahal jarak bangunan KWSP dengan bangunan Sime Darby bukanlah jauh mana pun...hanya satu tren sahaja memisahkan antara tempat kami tu...Allah punye kuasa...masa tu dah malas dah nak gi jalan-jalan...apalagi sampai opis kita zzzzz tidolah...perut dengan kenyang dan ditambah cuaca yang aman syahadu...

thanks ika dan jie kerana gi menemankan makan chicken chop...

2 comments:

Faaein Himura said...

pergh.. sedapnya.. tak pernah makan agi.. huhuhu.. pasni belanja sy plak yer.. =]

risanur said...

Faaein >> insya'allah...