Terima Kasih Sahabat

18 January 2011

642 : jus buah naga...


pernah tak minum Jus Buah Naga atau dikenali Dragon ball Fruits...alah yang buahnya ada 2 warna...satu warna putih dan satu warna purple...aku memang minat makan buah ni...coz memudahkan pelawasan gitu...

kalu ikutkan makan buah ni memang tak rasa apa pun...tak rasa manis atau masam pun...aku lebih suka dragon fruit warna putih...kalu yang warna purple tu for sure melekat warnanya di bibir dan tangan...

masa gi makan hari tu, aku teringin nak rasa jus buah naga...coz warna purplenye cantik la plak...minum sebab warna yang cantik ye, bukan kerana kesedapannya...apa ntah aku ni...ada gak macamni punye orang....

apa yang aku rasa bila buah ni dijadikan jus agak rasa kureng la...maybe dia campurkan dengan susu...dah rasa macam karot susu plak...tapi boleh layan la...

aku lebih suka makan buah ni daripada dibuat jus...lain orang lain seleranya...

1 comment:

Mr PenyuBiru said...

dengan nama cam ganas kan.. tapi jus buah jer.. :D