Terima Kasih Sahabat

21 January 2011

643 :

nak cerita apa aktiviti apa yang aku dan my hubby buat semalam...kan cuti umum...tapi otak ni rasa beku, hilang daya nak bercerita dan tiba-tiba rase no mood...tak tau kenapa...tapi rasa cam nak marah some one...tak tahula sapa yang akan menjadi mangsa aku hari ni...

moga aku diberikan kekuatan dan kesabaran yang kuat...

nak gi window shopping masa tengahari nati..almaklumla niat tempohari tak jadi disebabkan ujan...tapi tak tahu nak ke mana coz poket pokai...huhuhu...nak tunggu minggu depan rasa cam lamanye...rase cam nak tengok kain di Jalan TAR...tadi jamu mata di blog...cantik sungguh la kain tu...rase cam nak beli skrg gak...huhuhu...tengok la camne nati...

No comments: