Terima Kasih Sahabat

22 March 2011

681 : dugaan...

pagi-pagi buta lagi dah buat aku mood aku spoil...main sedap mulut dia je nak keluarkan statement cam gitu...

dia ingat aku nak sangat ke....aku pakai pun sebab dipaksa disuruh untuk explore benda-benda yang baru...bukan pakai untuk bergayut atau nak surf internet sepanjang masa....aku perlu bertanggungjawab sepenuhnya kalu benda ni ilang...

dia ingat aku sengaja nak benda ini...

geram sungguh dengan orang yang dengki cam gini....

Ya Allah kuatkan semangat aku ini...moga aku tabah menerima dugaan dalam hidup ini...

No comments: